Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Parketta olajozás Kistarcsa

Parketta olajozás Kistarcsa

Kedvező árú parketta csiszolás Kistarcsa övezetében, emellett parketta lerakás, parketta javítás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Kistarcsa régiójában garanciával, átlátható parketta csiszolás árakkal.

Miért javasolt minket hívni parketta csiszolással Kistarcsa övezetében?

 • Megbízhatók vagyunk (az adott szó fontos nekünk)
 • Kedvező árú parketta lerakást, parketta javítást nyújtunk
 • Rögtön elérhető parketta felújítást, parketta javítást garantálunk (Kistarcsa vonzáskörzetében)
 • Hétvégén is rendelkezésre állunk
 • Folyamatosan fejlesztett eszközökkel rendelkezünk
 • Sok szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk
 • Figyelmet szentelünk a lakás tisztaságának
 • Pontosság a vállalt feladatok intézésében
 • Többszöri megbízás esetén árengedmény

A mi cégérünk az elégedett ügyfél, célunk, hogy továbbajánljon minket barátainak és ismerőseinek! Parkettacsiszolási tevékenységeink 100%-os elégedettségi jótállással vállaljuk a lent felsorolt tevékenységeket:

 1. Helyszíni felmérés (Kistarcsa területén)
 2. Parketta házhozszállítás
 3. Parketta felújítás Kistarcsán
 4. Parketta lakkozás
 5. Parketta aljzatkiegyenlítés
 6. Parketta pótlása
 7. Parketta átrakása
 8. Parketta olajozás, viaszolás, fedőréteggel való ellátás
 9. Parketta szegőléc felrakása
 10. Szeretnek minket a tiszta munkavégzésünk miatt

  parketta felújítás Kistarcsa Számos parkettával dolgozunk, pl.:

 • Hagyományos parketta
 • Készparketta
 • Intarzia parketta
 • Hajópadló fektetés Kistarcsán

Ha a parketta nincs stabilan a helyén a parketta olajozást-lakkozást csak a mozgó elemek rözítése után lehet kivitelezni.  

Parketta csiszolás utáni lakkozás:


Természetes olajozás
Ez az eljárás kiemeli a fa rajzolatát. Otthoni eljárással is ápolható, azonban egy kicsit több utólagos törődést igényel, mint a lakkozott felületű párjaik, ugyanis időről-időre át kell újra kenni a felületet.

Matt lakkozás
Az az ember érzete, mintha a szalagparkettát nyers alapanyagból készítették volna, kellemes járni rajta, ugyanis bársonyos tapintása van. A matt lakkozott felületű szalagparketták ellenállóak és nehézségek nélkül ápolhatóak.

Selyemfényű lakkozás
A selyemfényű lakkal ellátott parketták kiegészítik a fa jellegzetességeit olyan módon, hogy kiemelik a fa természetes mélységét, és barátságos árnyalatot kölcsönöz annak színtónusához. Így jóval időtállóbb és jobban tisztítható felületet kapunk, hangsúlyozza a fa természetességét.

Pácolt felület
Pácolt felületű szalagparketta: az átlátszó színtől a sötét árnyalatúig vagy akár a feketéig, a természetes színtónusok új színre „festésére” való.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK A PARKETTA FELÚJÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN

 

 1. Amennyiben valamilyen szokatlan dolgot észlel a parkettában (pl. hasadást), szívesen adunk útmutatást a lehetséges megoldás tekintetében, ne vesztegesse az idejét, hogy egy elhanyagolható bakiból sokkal súlyosabb gikszer legyen, mert a legtöbb esetben a javítás ráfordítása sokkal több lehet a megfelelő időben véghez vitt eljárásnak!
 2. Parketta padlófűtésre csupán akkor használható, ha kis rétegvastagságú parkettát használunk burkolatként, különben a fa hőszigetelő képessége miatt nem lehet érezni a padlófűtést.
 3. A munkadíjat általában az elvégzendő munka megtekintése után tudjuk megmondani, ahhoz viszont tartjuk magunkat. Az árajánlatot megelőző szemléért Kistarcsa régiójában nem kell külön fizetni.
 4. Felvilágosítást az Ön kérdéseit meghallgatva végzünk, és a felújításra 1 év jótállást adunk!
 5. A természetes fények a szalagparketta színének kiválasztásánál szintén domináns feltétel lehet. A sötét padló túl sötétnek bizonyulhat a lakáshoz. Ugyanakkor egy sötét parketta meleg hangulatot kölcsönözhet nagy alapterületű lakásokban.
 6. Ha időtálló parkettát tervez vásárolni, akkor jó választásnak tartjuk a csaphornyos parkettát. Ez a legrégebb óta használt parkettafajta. Egész anyagában nemes anyagból készült. Jellemző vastagsága 22 mm. A parketta teljes felületét az aljzathoz kell ragasztani. Pl. a fa fajtájától függően lehet oldószeres ragasztót alkalmazni. 1 cm vastagságú koptatórétege miatt a legstrapabíróbb parketta.
 7. Padloponozás előtt körültekintően kell megvásárolni az alkalmazott kiegyenlítő anyagot. Csaphornyos parketta, bambuszparketta vagy laminált padló alá nem ugyanazt a kiegyenlítőt kell használni, mert más-más szempontoknak kell megfelelniük. Ezért a legjobb, ha nem ügyes kontárral csináltatja, hanem megvár vele minket, mert csak így szavatoljuk munkánk kielégítő minőségét!
 8. Ha festetni is kíván a felújítás részeként, akkor a tiszta ügy a parkettázás előtt megcsináltatni, mert ellenkező esetben a parketta réseibe bejuthat a glettanyag, ami rövidebb és hosszabb távon is tönkreteszi a terméket.

Facebook oldalunkon néha megjelentetünk a hasznos tanácsokat. Javaslataink a parketta viaszolás fényének védelme érdekében

 • Ne taposson a frissen felújított felületre legalább 24 órán keresztül!
 • A felület első takarítása 2-3 napon belül esedékes.
 • 6-7 napig ne tegyen rá bútorokat, a lakásban lévő bútorokat csak ezután helyezze vissza.
 • A parketta általános használatba vételére valójában csak az első 8-10 nap múltán kerülhet sor, ilyenkor hosszú ideig lelheti örömét a szép állapotában.

Kistarcsa területén az alábbi helyeken vállalok parkettacsiszolást:

 • Kertes házak parketta felújítása
 • Lakóparkok
 • Állami intézmények (pl. önkormányzat) parketta felújítása

 

parketta lerakás-átrakás Kistarcsa

A parketta lakkozás árakról weboldalunk Parkettázás munkadíjak menüjében tudhat meg többet, a legutóbbi munkáinkról készített fotókat pedig a Referenciamunkákra kattintva talál.
Pénztárca kímélő parketta csiszolás Kistarcsa területén, ezen kívül parketta lerakás, parketta lakkozás, Makács Tamás 06 30 317-4687 parkettás mester. Kistarcsa területén jótállással az elvégzett munkára, átlátható parketta felújítás árral.